#EverYoNe #EverYoNe
#EverYoNe @ IRC Undernet
#EverYoNe
FAQFAQ  CautareCautare  InregistrareInregistrare  ProfilProfil  MembriMembri  GrupuriGrupuri  Mesaje privateMesaje private  AutentificareAutentificare 

Travian

Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului #EverYoNe -> Discutii aproape generale
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Baronul
Founder
Founder
Baronul

Data inscrierii: 30/Oct/2006

MesajTrimis: 10/08/2010 00:46    Titlul subiectului: Travian Raspunde cu citat (quote)

desperados
RE^7: fără subiect
astăzi
01:43:37
eu am fost kub da vroiam sa facem mereu ally cu bvaietii din spc ca imi sunt toti prieteni numa aia din fostu badbsoys mereu cu gura mare ca nu si etc , si nah ca li sa intors roata, roxu viitor oricum ii nenorocim stai calm ca reintra vechea gasca din S.E si au puso original

pai ..tu nu erai in kub ? Smile srv asta parca incercai sa ma convingi sa reintru in kub 1 daca nu ma insel Smile)

Adrians aici Smile

nu am pierdut niciodata sate in fata unor terminati ca aia din badboys sincer sa fiu

stiu stiu Smile) srv trecut cand am infiintat skuba in mijlocul kub ... erau sute de atacuri pe ... 20 de sate .. ia de apara daca ai ce Smile)

stai calm ca se poate si mai rau

am o caruta de fake-uri/atacuri pe toate satele si abia ieri scapasem si eu de ele acum iar am rosu pe cont smf in ei

il stiu dal la dracu de mass ca nu au ce face

Rossoner0 a scris:

Salutare KUB,

Haideti sa facem un pic de miscare sa ne mai dezmortim. Asa ca va rog minim 5 fake pe capitala + 3 sate la alegere pe norocosii:

Yosemite Sam
listen
desperados
gexg
Solomon Kane
SnoopyZ
ODIN-RA

Fake-urile (atac natural cu 1 soldatel) se vor da cu unitati cat mai lente, de preferinta catapulte.
Este trebuință de participare voastra a tuturor pentru a iesi o actiune reusita.

Spor la joc!

Rossoner0
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului #EverYoNe -> Discutii aproape generale Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro